Sinds mei 2011 zijn wij gevestigd in de winkelstraat van het Universitair Medisch Centrum Hanzeplein 1 te Groningen. Vanaf het prille begin verkopen wij biologische, Fair Trade en duurzame producten.

Met name onze koffie, espresso en cappuccino zijn alom bekend. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten melk en plantaardige melkvervangers.
Wij hebben ook verschillende soorten (biologische en Fair Trade) thee, vers en gedroogd, we maken verschillende Indian Chai, in de zomer verse ijskoffie en ook heerlijke verse chocolademelk (niet alleen in de winter).

Al onze verse versnaperingen komen uit eigen bakkerij!

Wij verkopen Belgische bonbons, Biologische chocolade van The Chocolatemakers uit Amsterdam en allerlei biologische chocolade versnaperingen.
Cadeaupakketten in allerlei maten en voor allerlei prijzen, ook op bestelling.

En nog veel meer…

Wat denkt u van de prachtige theebekers van CiaoHelena

Of To-Go bekers gemaakt van rijstvlies (afval)

Onze missie is de To-Go formule die wij hanteren de komende jaren zo duurzaam mogelijk te maken en daarom zullen we proberen onze klanten over te halen hun eigen beker mee te brengen. Eventueel hebben wij ook leen-bekers, als u in de buurt van onze locatie blijft.
Alle beetjes helpen immers.

Op de fiets vervuilen we niets

Met onze bakfiets zorgen we dat de voorraden aangevuld zijn vanuit onze opslag.

Onze Bakfiets
De Gezonde Planeet Bakfiets

Voor onze vaste klanten hebben wij een Koffie-App ontwikkelt. Die kunt u downloaden via App-store, Play-store of een andere store die uw telefoon ondersteunt. U maakt een account aan met uw e-mail adres en krijgt dan een unieke QR-code. Dat is alles. Bij ons kunt u deze ’digitale koffie-kaart’ uploaden. Kost geen papier, u raakt hem niet meer kwijt en hij werkt ook als de batterij van uw telefoon leeg is of u de telefoon niet bij u heeft.

Behalve de verkoop van biologische, fair trade koffie en andere producten doet onze Gezonde Planeet nog veel meer!

Kijk ook op de andere webpagina’s!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.